Voedingsadvies op maat binnen twee uur

Voor wie is voedingsadvies van Natuurlijk Annemarie geschikt?
Verlang je naar meer energie en zou je graag lekkerder in je vel zitten? Wil je meer weten over gezonde voeding en koken zonder pakjes en zakjes? Wil je graag je voedingspatroon tegen het licht houden en kijken waar verbeterpunten zijn? Moet je misschien een glutenvrij of suikervrij dieet volgen? Dan kan ik je helpen met voedingsadvies.

In twee afspraken van ongeveer een uur ben je al een heel eind op weg.

Zo werkt voedingsadvies op maat bij Natuurlijk Annemarie

In het eerste gesprek vraag ik je uitgebreid naar je voedingsgewoonten. We bespreken het doel waarvoor je gekomen bent zodat je op maat gemaakte adviezen ontvangt.

            •  Je krijgt informatie over wat het lichaam nodig heeft om goed in
               balans te komen.
               Eventuele lichamelijke klachten komen ook aan bod.
            •  Je ontvangt meteen al wat tips waarmee verbetering mogelijk is.
               Vaak heb je met een paar aanpassingen de eerste stap al
               gezet naar een gezonde leefstijl.

In het tweede gesprek ontvang je een op maat gemaakt en persoonlijk voedingsadvies. Ik ben een voorstander van onbewerkt eten dus dat zul je in de adviezen terugvinden. Ook is er aandacht voor lichamelijke klachten die met goede voeding voor een goed deel opgelost kunnen worden. We bespreken je persoonlijke voedingsadvies uitgebreid zodat het helemaal duidelijk voor je is. Er is alle ruimte voor het stellen van je vragen.

Je opbrengst
Na de twee adviesgesprekken kan je zélf aan de slag met gezonde voeding en een gezonde leefstijl. Wil je daar begeleiding bij dan kan dat altijd.

Je investering
Je investeert 120 euro. Daarvoor krijg je twee adviesgesprekken van een uur. Mijn voor- en nawerk is bij de prijs inbegrepen.