Wat kan ik voor je doen?

Natuurlijk Annemarie

Wat kan ik voor je doen.

Wil jij weten hoe het met jouw basisgezondheid is gesteld? Of het zelfhelend vermogen van je lichaam wel goed is? Dat kan! Preventie is daarbij key!

Tegelijkertijd werk ik ook met mensen die al problemen hebben met hun gezondheid.

Sinds 2021 werk ik met verschillende wetenschappelijke bloedtesten die een inkijkje geven in hoe het met jou van binnen is gesteld. METEN=WETEN. Deze testen laten verschillende dingen zien. Bijvoorbeeld of jij laaggradige
ontstekingen hebt. Dat zijn stille, langzame slopers. Je voelt ze niet maar ze zijn er wel. Daarom is het belangrijk om dit te laten meten, want dan kun je er op tijd iets aan doen en kun je talloze (welvaarts)ziektes voorkomen. Want heb je eenmaal laaggradige ontstekingen dan is het wachten totdat deze chronisch worden en vervolgens mogelijk onomkeerbaar.

95% van alle ziektes wordt veroorzaakt door een laaggradige ontsteking. (Bron: Oersterk)
Waarom blijven we vaak met klachten lopen, die we dus heel makkelijk kunnen ombuigen?
Denk aan: vermoeidheid, overprikkeld zijn, slecht slapen, PHDH (pijntje hier, pijntje daar) in het lijf. Maar ook grotere klachten: fibromyalgie, reuma, artrose, darmproblemen enz.

Je lichaam is een wonderlijk iets. Het is gemaakt om jou gezond te houden. Er is zoveel meer uit te halen qua energie, afweer, mentale kracht, gemoedstoestand en opname van voedingsstoffen om er een paar te noemen, ALS je maar in balans bent.

Dagelijks help ik mensen hiermee op weg. Ik vind niet dat je klachten hoeft te accepteren. Er is vaak wat aan te doen!
Ik werk heel simpel maar doelgericht, want: meten=weten. Een simpel vingerprikje bloed. Meer is niet nodig!
2-3 weken later krijg je de uitslag én adviezen wat je kunt doen. Het geeft inzicht in het mooiste wat je bezitten kunt; je gezondheid! En wat je kunt doen om dat te optimaliseren. Een APK-tje maar dan anders.

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende Zoom van 30 minuten waarin ik je alles goed uitleg.